Mathieu van der Poel start zaterdag in rood-wit-blauw in Druivenkoers
foto: Cor Vos (archief)
vrijdag 28 augustus 2020 om 16:34

Mathieu van der Poel start zaterdag in rood-wit-blauw in Druivenkoers

De organisatie van de Druivenkoers in Overijse kan alsnog uitpakken met de aanwezigheid van Mathieu van der Poel. De renner van Alpecin-Fenix heeft besloten om de heuvelachtige eendagswedstrijd aan zijn programma toe te voegen. Het is zijn eerste koers als kersverse Nederlands kampioen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van der Poel stond nog niet eerder aan de start van de Druivenkoers. De kersverse Nederlands kampioen reed afgelopen woensdag nog in Plouay. De 25-jarige coureur begon als een van de grote favorieten aan het EK wielrennen, viel meerdere keren aan in de wegrit maar moest in de sprint genoegen nemen met een vierde plek.

Zaterdag staat de zestigste editie van de Druivenkoers op de agenda: een publieksvrije wedstrijd van 192 kilometer met start en finish in Overijse. Van der Poel is overigens niet de enige wereldtopper aan de start. Ook Fernando Gaviria en Pascal Ackermann zijn van de partij.

Lees ook: Voorbeschouwing Druivenkoers Overijse 2020 (via WielerFlits.be)

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.