vrijdag 24 maart 2023 om 17:53

Mathieu van der Poel geklopt door Wout van Aert: “Misschien iets te gretig onderweg”

Video Mathieu van der Poel strandde vanmiddag op de tweede plaats in de E3 Saxo Classic. Achteraf denkt de Nederlander iets te veel met zijn krachten gesmeten te hebben onderweg. “Misschien was ik wel iets te gretig.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Maar ik kan ermee leven. Ik voelde me vrij goed en wilde een lange en zware finale om me klaar te stomen voor volgende week”, aldus Van der Poel in het flashinterview. “De sprint vond ik zelf niet zo heel lang. Het was misschien iets verder dan 200 meter en de wind stond vol in de rug, maar het beste was er tegen het einde wel af.”

Van der Poel relativeerde duidelijk zijn nederlaag na afloop. “Ik word liever vandaag geklopt dan volgende week. Ik kan niet teleurgesteld zijn vandaag”, eindigde hij. “Ik had graag gewonnen, maar kan met een goed gevoel naar huis.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.