Matthews: “Klaar om het beter te doen dan vorig jaar”
foto: Cor Vos
zaterdag 20 maart 2021 om 10:22

Matthews: “Klaar om het beter te doen dan vorig jaar”

Michael Matthews stond vorig jaar op het podium in Milaan-San Remo, maar wel met een ingepakte hand. In de afdaling van de Poggio wilde hij naar de ontsnapte Alaphilippe en Van Aert rijden en raakte daarbij een muurtje. Met een hand sprintte hij toch naar de derde plaats.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Of ik me dat nog herinner? Zeker, het is moeilijk om te vergeten eerlijk gezegd”, zei Matthews bij de start in Milaan. “Het was niet de manier waarop ik Milaan-San Remo wilde beëindigen, met een hand en overal bloed. Uiteindelijk pakte ik wel een podiumplek, dus dat was mooi. Maar we zijn er klaar voor om het nu beter te doen.”

Wellicht meer nog dan vorig jaar is de Australiër van Team BikeExchange de underdog voor deze editie van La Primavera. “Ik denk het wel. Als je de andere jongens in Tirreno-Adriatico bezig hebt gezien, waren ze van een ander niveau. Dus hopelijk kunnen we proberen daarvan te profiteren en dan zien we wel wat er gebeurt.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.