Maurits Lammertink: “Hier kunnen we mee verder”
zondag 19 april 2015 om 20:30

Maurits Lammertink: “Hier kunnen we mee verder”

Maurits Lammertink was vandaag in de Amstel Gold Race de best geklasseerde Nederlander. De renner van Roompot Oranje Peloton eindigde verrassend als 21e.

“Ik kon niet mee met de allerbesten, maar zat ook niet te ver van achteren in de afdaling”, vertelt hij na afloop voor de camera van WielerFlits.

De Limburgse heuvelklassieker was zoals gebruikelijk erg nerveus. “Het bleef lang gesloten, maar er werd erg hard gereden. Het was nerveus en hectisch. Ik hou daar niet zo van, maar gelukkig ging het allemaal goed. Ik had een paar keer problemen met de fiets, maar ben elke keer terug gebracht”, kijkt hij terug. Lammertink kijkt met een goed gevoel terug op zijn optreden. “Ik ben op zich wel tevreden. Hier kunnen we mee verder.”

RIDE Magazine
6 Reacties
Sorteer op:
19 april 2015 20:51
Uitstekende prestatie van Maurits! Hopelijk kan hij in de loop van het seizoen bevestigen of misschien nog een stapje zetten. Ik ben in ieder geval fan.
19 april 2015 20:53
Weer de beste Nederlander, net als van de week. Prima!
19 april 2015 20:57
Netjes gedaan. Had alleen wel een aanval verwacht van Roompot na Boogies woorden van gisteren.
19 april 2015 21:24
@Scibby
Tja, dat kan alleen als een van de mannen daar de benen voor heeft en toen Terpstra werd ingelopen leken de Roompot mannen daar niet meer fris genoeg voor te zijn. Niet gek aangezien er natuurlijk geen toppers in die ploeg rondrijden. Lammertink blijft het naar behoren doen (voor een PCT rijder zelfs goed) en hopelijk kan hij deze lijn omhoog vasthouden.
20 april 2015 17:00
WT-clausule in het contract? Per Augustus naar LottoNL dan. Maar dat zal wel allemaal niet kunnen...
20 april 2015 22:28
Goed hoor, eerst al 8e in Brabantse Pijl en nu beste Nederlander in AGR.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.