Maurits Lammertink maakt zondag rentree in Fourmies
Foto: Sirotti
zaterdag 3 september 2016 om 09:18

Maurits Lammertink maakt zondag rentree in Fourmies

Maurits Lammertink keert zondag weer terug in koers na zijn harde val in de Ronde van Zwitserland. De Nederlander van Roompot-Oranje Peloton staat dan aan de start van de Grand Prix de Fourmies.

Lammertink is na een geslaagde test in de Profronde van Almelo (vorige week) weer fit verklaard. Hij lag ruim twee maanden in de lappenmand. De toekomstig renner van Katusha had onder meer een rib en zijn bovenarm gebroken.

Roompot-Oranje Peloton kan in Fourmies naast Lammertink ook beschikken over Etienne van Empel, Johnny Hoogerland, Reinier Honig, Raymond Kreder, Michel Kreder, Antwan Tolhoek en Kai Reus. Vorig jaar ging de zege naar Fabio Felline.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
3 september 2016 11:50
Ik ben benieuwd. Zal toch eerst weer vorm en wedstrijdritme moeten opbouwen na zo lang eruit te zijn geweest. Misschien volledig focussen op het opbouwen naar volgend seizoen. Ik zie hem dit jaar weinig meer presteren.
3 september 2016 18:08
Nee joh, Maurits gaat nog wel een goed niveau halen hoor. De Italiaanse najaarskoersen komen er ook weer aan. Er valt nog wat te halen dit seizoen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.