Maurits Lammertink maakt zondag rentree in Fourmies

zaterdag 3 september 2016 om 09:18
Maurits Lammertink maakt zondag rentree in Fourmies

Foto: Sirotti

Maurits Lammertink keert zondag weer terug in koers na zijn harde val in de Ronde van Zwitserland. De Nederlander van Roompot-Oranje Peloton staat dan aan de start van de Grand Prix de Fourmies.

Lammertink is na een geslaagde test in de Profronde van Almelo (vorige week) weer fit verklaard. Hij lag ruim twee maanden in de lappenmand. De toekomstig renner van Katusha had onder meer een rib en zijn bovenarm gebroken.

Roompot-Oranje Peloton kan in Fourmies naast Lammertink ook beschikken over Etienne van Empel, Johnny Hoogerland, Reinier Honig, Raymond Kreder, Michel Kreder, Antwan Tolhoek en Kai Reus. Vorig jaar ging de zege naar Fabio Felline.

Dit artikel delen:

2 Reacties

Chaba 3 september 2016 om 11:50

Ik ben benieuwd. Zal toch eerst weer vorm en wedstrijdritme moeten opbouwen na zo lang eruit te zijn geweest. Misschien volledig focussen op het opbouwen naar volgend seizoen. Ik zie hem dit jaar weinig meer presteren.

0
Sebas 3 september 2016 om 18:08

Nee joh, Maurits gaat nog wel een goed niveau halen hoor. De Italiaanse najaarskoersen komen er ook weer aan. Er valt nog wat te halen dit seizoen.

0

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Populair

Wielernieuws

Materiaalzone