Mettepenningen over Pauwels Sauzen-Bingoal: “We zijn dé ploeg van het seizoen”

zondag 21 februari 2021 om 19:57
Mettepenningen over Pauwels Sauzen-Bingoal: “We zijn dé ploeg van het seizoen”

foto: Cor Vos (archief)

Jurgen Mettepenningen is zeer te spreken over de prestaties van zijn ploeg Pauwels Sauzen-Bingoal het afgelopen seizoen. Het slotweekend leverde de veldritploeg vier zeges op, met twee zeges van Denise Betsema bij de vrouwen en Eli Iserbyt en Laurens Sweeck bij de mannen. “Afsluiten met vier overwinningen, dat is alleen maar fantastisch”, aldus Mettepenningen.

“Het is een schitterend seizoen geworden”, geeft de teammanager aan. “23 keer winnen tijdens een live tv-uitzending, dat is geweldig. Vorig seizoen was al een topjaar met 21 tv-overwinningen. Nu hebben we er twee extra, in een seizoen met toch enkele afgelastingen. Net als de voorbije jaren hebben we onze doelstelling dus met bravoure behaald.”

“En wat me erg pleziert, is dat we dit hebben gepresteerd met veel verschillende renners. Onze breedte is de sterkte van onze ploeg. We zijn dé ploeg van het seizoen”, aldus Mettepenningen.

Volgend seizoen wil Pauwels Sauzen-Bingoal opnieuw scoren. “Met onze drietand Iserbyt-Sweeck-Vanthourenhout bij de mannen, erg getalenteerde kern jongeren, en Denise Betsema, seizoensrevelatie Fem van Empel en Laura Verdonschot bij de vrouwen, oogt de toekomst erg mooi”, zegt de manager.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.