Michael Boogerd: “We hebben niet ondergedaan voor sommige WorldTour-ploegen”
zondag 19 april 2015 om 20:55

Michael Boogerd: “We hebben niet ondergedaan voor sommige WorldTour-ploegen”

Michael Boogerd kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste Amstel Gold Race in de ploegleiderswagen. De ploegleider van Roompot Oranje Peloton zag dat zijn renner Mike Terpstra mee was in de vroege vlucht. Met Maurits Lammertink levert zijn team bovendien de best geklasseerde Nederlander.

“In het begin was het heel hectisch. Het duurde lang voordat de eerste ontsnapping ging lopen. Als je er dan een renner bij hebt, dan valt er iets van je af”, kijkt hij terug. “We hebben niet veel tegenslag gehad vandaag. Best veel mazzel gehad”, oordeelt hij.

De koers bleef lang gesloten. “Eigenlijk hoop je dat er betere renners met Nibali meegaan. Voor het wielrennen zou het beter zijn dat wanneer grotere namen die weten dat ze geklopt zijn in de sprint, dan meegaan. Dan krijg je een hele andere koers. Dan moet je mannen als Kwiatkowski wel onder druk zetten. Maar dat niveau – meespringen met Nibali – is voor ons nog een klein beetje te hoog gegrepen”,  geeft hij aan.

Maurits Lammertink was op een 21e plaats de beste Nederlander. “Dat is hartstikke leuk, maar eigenlijk moet je daar niet naar kijken. Maurits zat waar hij moest zitten. Daar zijn wij tevreden mee. We hebben niet ondergedaan voor sommige WorldTour-ploegen”,  besluit Boogerd.

RIDE Magazine
29 Reacties
Sorteer op:
20 april 2015 22:59
@Simplex Viel me ook op haha +1
De jongens van Roompot beginnen het steeds beter te doen. In het Kasseienvoorjaar hadden ze het soms lastig, maar woensdag en gister hebben ze het goed gedaan. Man in de vroege vlucht, 8e plek en beste NL'er Lammertink en ook aangevallen in Barbantse Pijl.
21 april 2015 00:04
Het is goed dat op mijn inbreng van zondag 23:11 begrip en diverse instemming volgt, maar vind het wederom triest dat xistnc op dergelijke posten (van mij in het bijzonder) nooit reageert. Het is een toch discussieforum.
Zijn redenen naar mij waren eerst altijd dat ik zo vaag (lees niet gewenst) mijn posten schreef en zonder de door hem gewenste “wetenschappelijke”onderbouwing, als die altijd al nodig is.
Alsof iedereen hier incl. xistnc alles zou kunnen en moeten onderbouwen.

Behalve deze drie opvallende non posten van zondagavond spreek ik hem hier ook aan op zijn selectieve onkunde en daaruit vloeiende xistnc wijze van beantwoording die te vaak respect ontbeert.
Laatste onovertroffen triest voorbeeld was op 28/3 t.o.v. serieuze posters in het aparte LJN topic.
Xistnc in TLJ forum blz.10 op 28 maart 2015 om 23:00
“Al zullen haters en andere onnozelen hun gelijk voortdurend blijven halen”.

Ik heb ook vandaag weer geen haters of onnozelen opgemerkt.

Je voelt je persoonlijk aangevallen bij serieuze opmerkingen of kritiek op je ploeg?
Geen respect voor de inbreng van de posters in dit topic en hoe vaak ook al niet gezien in vele andere (nieuws) topics.
Je bent best wel vaak prominent en ook met kennis aanwezig, maar het zou goed zijn echt wat meer rekening te houden met de andere leden. i.p.v. je moeilijke terminologie op een niet vriendelijke wijze te benutten. En een badmeester hebben we hier ook niet nodig, daar is de redactie ter zake kundig genoeg voor.
21 april 2015 01:22
@Simplex
Zo zijn er wel meerdere hier op dit forum. Als ze er feitelijk naast zitten of uit de bocht vliegen door emotie, en daar door anderen op aangesproken worden.... blijft het muisstil.
Zie het als een compliment voor jezelf: het snaveltje is gesnoerd ;)
21 april 2015 12:14
@Coldeportes en @simplex

Persoon in kwestie is de oorzaak dat ik hier alleen nog maar lees en bijna nergens meer op reageer , komt nogal zeer neerbuigend over naar andere Wielerflitsleden en denkt de wijsheid in pacht te hebben.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.