Michael Mørkøv tekent bij Quick-Step
dinsdag 22 augustus 2017 om 13:14

Michael Mørkøv tekent bij Quick-Step

Michael Mørkøv rijdt volgend seizoen voor Quick-Step Floors. Dat heeft de Belgische formatie vandaag bekendgemaakt. De 32-jarige Deen maakt de overstap van Katusha-Alpecin en tekent een contract voor twee seizoenen.

“Ik heb altijd interesse gehad in deze ploeg. Toen Patrick Lefevere met een aanbod kwam, kon ik dat niet weigeren”, aldus Mørkøv. “Ik kijk ernaar uit om volgend jaar samen met Gaviria en Viviani te rijden. Ik denk dat ik ze van dienst kan zijn in de sprints. De laatste jaren heb ik bewezen dat ik als een van de beste renners een lead-out kan verzorgen. Dat wil ik bij Quick-Step graag voortzetten. Daarnaast droom ik ervan om deel uit te maken van de ploeg voor de klassiekers, maar er is waarschijnlijk geen team waar meer concurrentie is voor een plek in de selectie.”

Mørkøv is de vijfde nieuwe renner voor Quick-Step. De ploeg heeft nu 21 renners voor volgend seizoen onder contract staan. Gisteren maakte het nog de contractverlenging van Dries Devenyns bekend.

RIDE Magazine
26 Reacties
Sorteer op:
23 augustus 2017 21:45
@Steven_E: Beiden zijn pistiers. Michael wel duidelijk de betere. Nog wereldkampioen ploegkoers geweest met Alex Rasmussen.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.