Michael Van Staeyen en Arjen Livyns vinden onderdak voor 2020
foto: Cor Vos
woensdag 23 oktober 2019 om 14:37

Michael Van Staeyen en Arjen Livyns vinden onderdak voor 2020

Michael Van Staeyen en Arjen Livyns hebben allebei een nieuwe ploeg gevonden voor het aankomende wielerseizoen. Beide coureurs moesten na het einde van Roompot-Charles op zoek naar een nieuwe ploeg, die zij nu hebben gevonden. Van Staeyen komt in 2020 uit voor Tarteletto-Isorex, Livyns voor Wallonie-Bruxelles.

Tarteletto-Isorex hoopt met de rappe Van Staeyen om de overwinning mee te strijden in wedstrijden uit de UCI Pro Series. Dit seizoen wist de 31-jarige coureur naar zeven top-10-plaatsen te sprinten, waarvan een derde plaats in Schaal Sels (UCI 1.1) zijn beste resultaat was.

De 25-jarige Livyns vertrekt naar Wallonie-Bruxelles. De sterke coureur schreef vorige maand nog de GP Memorial Briek Schotte op zijn naam door Ylber Sefa en Michael Freiberg voor te blijven. Net als Van Staeyen tekent Livyns een contract voor een seizoen.

Roompot-Charles
Na Oscar Riesebeek, Boy van Poppel, Nick van der Lijke, Stijn Steels, Maurits Lammertink, Justin Timmermans, Elmar Reinders zijn Van Staeyen en Livyns de achtste en negende coureur die onderdak gevonden hebben voor 2020. Momenteel bevinden zich nog negen andere coureurs zonder contract, onder wie Jan-Willem van Schip, die in de interesse van onder meer BEAT zou staan.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.