Michael Vanthourenhout verlengt bij Marlux-Bingoal tot eind 2023

woensdag 6 maart 2019 om 15:20
Michael Vanthourenhout verlengt bij Marlux-Bingoal tot eind 2023

foto: Cor Vos

Michael Vanthourenhout heeft zijn overeenkomst met Marlux-Bingoal opengebroken en met twee jaar verlengd. De Belgische veldrijder had nog een contract tot eind 2021, maar blijft nu tot zeker eind 2023 bij de ploeg van manager Jurgen Mettepenningen. “Ik ben erg blij met dit nieuwe contract”, reageerde Vanthourenhout in een perscommuniqué.

“Ik voel me zeer goed in deze ploeg en ik ervaar veel waardering en respect voor mijn prestaties, en dus heb ik er zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen”, aldus Vanthourenhout. Afgelopen seizoen was de 26-jarige coureur een van de regelmatigste veldrijders. Hij eindigde driemaal op het podium in de Wereldbeker en was vierde op het EK en WK.

Volgens Mettepenningen toont deze contractverlenging de langetermijnvisie die bij Marlux-Bingoal heerst. “We geloven voluit in Michael en willen hem de komende jaren verder laten ontwikkelen in ons midden. Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug en deze opwaardering toont ons geloof dat hij in de toekomst alleen maar verder gaat groeien.”

Betsema
Eerder zag ook Denise Betsema haar overeenkomst bij Marlux-Bingoal al opengebroken én verlengd worden tot eind 2023.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.