Michel Cornelisse nieuwe ploegleider Corendon-Circus
maandag 17 december 2018 om 10:58

Michel Cornelisse nieuwe ploegleider Corendon-Circus

Michel Cornelisse zal volgend jaar als ploegleider fungeren bij Corendon-Circus. Zo werd vandaag bekend op de persconferentie van de ProContinentale ploeg van Mathieu van der Poel.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
“Hij heeft ervaring in de WorldTour en weet hoe het is om met wildcards te moeten rijden. Hij heeft zich ook bewezen als iemand die met talent kan werken bij SEG. Dat samen zorgt ervoor dat wij denken dat hij goed bij ons past”, zegt teammanager Philip Roodhooft.

Dit betekent dat Adrie van der Poel volgend jaar geen ploegleider zal zijn bij Corendon-Circus. De ploeg wil vermijden dat een vader van een renner tevens ploegleider is. Wel blijft hij verbonden aan de ploeg voor het veldrijden, de jeugdacademie en als adviseur. De ploeg blijft graag gebruikmaken van zijn kennis.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.