Milaan-San Remo: Ganna en Sheffield leiden INEOS bij afwezigheid Pidcock
foto: Cor Vos
donderdag 16 maart 2023 om 14:27

Milaan-San Remo: Ganna en Sheffield leiden INEOS bij afwezigheid Pidcock

INEOS Grenadiers heeft de selectie bekendgemaakt voor Milaan-San Remo. Zoals bekend, staat Tom Pidcock vanwege een lichte hersenschudding niet aan de start voor de Britse formatie. Onder meer Filippo Ganna, Magnus Sheffield en oud-winnaar Michal Kwiatkowski zijn wel van de partij.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Pidcock, die begin maart op indrukwekkende wijze Strade Bianche op zijn naam schreef, kwam afgelopen zondag in de slotrit van Tirreno-Adriatico ten val. Aanvankelijk leek de schade nog mee te vallen voor de Brit, maar later kwam aan het licht dat hij met een lichte hersenschudding kampt. De ploeg wilde geen enkel risico nemen met zijn kopman en dus komt hij zaterdag niet in actie in Milaan-San Remo.

Ganna, Sheffield en Kwiatkowski reden allen ook Tirreno-Adriatico. Eerstgenoemde stond enkele dagen aan de leiding nadat hij de openingstijdrit won, terwijl Sheffield als derde eindigde in die chronoproef. Naast de genoemde namen, start INEOS Grenadiers zaterdag ook nog met Kim Heiduk, Luke Rowe, Jhonatan Narváez en Ben Swift.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.