Milaan-San Remo: Trek-Segafredo presenteert ploeg rond Pedersen
foto: Cor Vos
vrijdag 18 maart 2022 om 20:08

Milaan-San Remo: Trek-Segafredo presenteert ploeg rond Pedersen

Trek-Segafredo heeft de selectie voor Milaan-San Remo bekendgemaakt. Vanwege het wegvallen van de zieke Jasper Stuyven, de laatste winnaar van La Primavera, werd gisteren Mads Pedersen op de valreep aan het team toegevoegd. De Deen krijgt onder andere Tony Gallopin en Toms Skujiņš in steun mee.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Verder zijn ook de Luxemburger Alex Kirsch, de Zwitser Simon Pellaud en de thuisrijders Jacopo Mosca en Gianluca Brambilla van de partij. Markus Hoelgaard, die aanvankelijk ook op de deelnemerslijst, werd tijdens Parijs-Nice ziek en ontbreekt. Kopman Pedersen gaf op de site van Trek-Segafredo aan dat hij zich – doordat hij zo laat nog werd opgeroepen – niet optimaal heeft kunnen voorbereiden op de wedstrijd. “Maar het enthousiasme en de wil om het goed te doen, zijn aanwezig.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.