Milaan-San Remo integraal uitgezonden, Intermarché-Wanty-Gobert
Ter Illustratie - foto: Cor Vos
dinsdag 16 maart 2021 om 14:36

Milaan-San Remo integraal uitgezonden, Intermarché-Wanty-Gobert

Wielerflits Kort Milaan-San Remo komt aanstaande zaterdag met een primeur: de wedstrijd is dit jaar (via Rai Sport) voor het eerst live te zien van start tot finish. Ook de Ronde van Lombardije zal later dit jaar in zijn geheel worden uitgezonden.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Sportjournalist Ciro Scognamiglio kwam eerder vandaag met het nieuws naar buiten. Wielerliefhebbers die niks willen missen van La Primavera, kunnen de wedstrijd dit jaar van bij de start live volgen. Dit is in oktober ook het geval voor de Ronde van Lombardije.

Ook Eurosport Nederland en België zal zaterdag Milaan-San Remo integraal uitzenden. Het commentaar is in handen van Jeroen Vanbelleghem en Karsten Kroon. De live-uitzending op de Eurosport Player begint om 09.30 uur. De uitzending op Eurosport 1 op televisie start om 12.45 uur.


foto: Cor Vos

Update – Performance Partner voor Intermarché-Wanty-Gobert

Intermarché-Wanty-Gobert heeft bekendgemaakt dat het Nopinz heeft aangetrokken als nieuwe Performance Partner. Samen met Nopinz wil de ploeg een slag slaan op het gebied van aerodynamische tijdritpakken, handschoenen en overschoenen. Volgens de Belgische ploeg is het voor het eerst dat een WorldTour-team met een bedrijf samenwerkt op het gebied van tijdritkleding.

“Onze aero producten werden sinds enkele jaren onder de radar door het profpeloton en daarbuiten gebruikt. Ze leverden de marginale winsten die nodig waren om overwinningen op het allerhoogste niveau te behalen”, zegt Blake Pond, de oprichter van Nopinz.

Aike Visbeek, performance manager bij Intermarché-Wanty-Gobert, benadrukt dat het om de details gaat. “Aerodynamica en kleding zijn een belangrijk aspect in dit lange termijnproces van ontwikkeling, dus zijn we verheugd dat we met Nopinz, de nummer één op dit gebied, kunnen samenwerken. Dankzij een bodyscan worden de pakken op maat gemaakt”, aldus Visbeek.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.