‘Misschien is Tadej Pogacar wel bang voor confrontatie met Remco Evenepoel’
foto: Cor Vos
maandag 13 februari 2023 om 08:00

‘Misschien is Tadej Pogacar wel bang voor confrontatie met Remco Evenepoel’

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast blikken Maxim en Youri vooruit op de Tour of Oman die dit weekend van start gaat. Daarnaast is er nog aandacht voor het WK veldrijden en de parcoursverlenging van de Amstel Gold Race voor vrouwen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het stof van het WK veldrijden in Hoogerheide is inmiddels neergedaald en dus is het hoog tijd om vooruit te blikken op de Arabische voorjaarskoersen. Maxim heeft de podcastmicrofoon voor deze keer meegenomen naar Oman in het Midden-Oosten en ook Youri laat zijn licht schijnen over de gelijknamige ronde aldaar.

Ze bespreken eveneens het opvallende nieuws dat twee wielersterren hun seizoenstart hebben aangepast. Ook is er aandacht voor de nieuwe veldrit-vete tussen Iserbyt en Sweeck én zitten er ook een aantal nieuwtjes in de podcast, waaronder voor de fanatieke wielerspelletjes (hint: WielerFlits Ploegleider breidt uit!). Luisteren dus!


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.