Mooie beelden: intense vreugde bij Jayco AlUla en Filippo Zana na zege in Giro d’Italia
Screenshot Twitter Jayco AlUla
donderdag 25 mei 2023 om 19:01

Mooie beelden: intense vreugde bij Jayco AlUla en Filippo Zana na zege in Giro d’Italia

Jayco AlUla kon donderdag voor de tweede keer in de Giro d’Italia juichen. Na etappewinst van Michael Matthews op dag drie, was het nu de beurt aan Italiaans kampioen Filippo Zana in etappe achttien. De vreugde in de ploegleiderswagen en bij Zana zelf was dan ook enorm.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Onder meer Pieter Weening, die actief is bij de Australische ploeg als ploegleider, is zeer gelukkig na de overwinning van een van zijn renners. Zana deelde zijn blijdschap onder meer met een van de verzorgers van de ploeg. Mooie beelden.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.