Moreno Hofland: “Het is een tactisch leuk spelletje”

zaterdag 3 juni 2017 om 20:56

De Hammer Sprint werd zoals belooft een spektakel. Het tweede onderdeel van de Hammer Series was een twee uur durende koers met iedere ronde een andere koerssituatie. Moreno Hofland is enthousiast over het nieuwe initiatief: “Het is tactisch een leuk spelletje. Ik denk dat het er leuk uit ziet, zeker op tv.”

Meer video’s zien uit het peloton?
Abonneer je dan nu op ons YouTube-kanaal!

Dit artikel delen:

6 Reacties

Franco Bitossi 3 juni 2017 om 21:44

tja leuk, maar dan moeten uitslagen sneller binnenkomen. Lijkt me toch niet zo moeilijk. in andere sporten, zelfs de Nederlandse sport schaatsen, zie je binnen een seconde alle klassementen.
Nu inderdaad een soort songfestival. Publiek mee laten stemmen voor de laatste plek in de finale.

vlek 3 juni 2017 om 22:43

Hofland kwam vandaag goed uit de verf. Hopelijk kan hij zijn Giro-benen nog een paar keer benutten deze maand. ZLM en het NK! Vooral in die laatste koers gun ik hem een prachtige prestatie.

Viking 3 juni 2017 om 23:55

Als toevoeging op de bestaande koersen vind ik het wel leuk, mochten er nog 5-6 van dit soort koersen bijkomen ook prima. Maar ik vind het geen vervanging voor de voor- en najaarakoersen en rondes.

Finznl 4 juni 2017 om 00:55

het is een spelletje, niet meer dan dat

assen 4 juni 2017 om 08:32

Zoals beloofD. ;-)

In alle sporten zijn de grootste fans het meest conservatief. Wil je een schare nieuwe fans aanboren, dan kun je dat door iets nieuws te proberen, en dan kun je dus het beste niet luisteren naar die conservatieve grootste fans.

Viking 4 juni 2017 om 11:04

Het is nog maar de vraag of je hierdoor nieuwe fans voor de sport erbij zult krijgen. Het lijkt qua opzet meer op sommige onderdelen van het baanwielrennen, dat bestaat al jaren en veelal dezelfde mensen die al van de sport houden die dit dan ook kunnen waarderen. Ik vind het prima afwisseling, net als ik veldrijden ook kan waarderen in de wintermaanden en er niet aan moet denken het hele jaar enkel veldritten te moeten zien. Maar om nu te zeggen dat een spektakel als deze kermiskoersen nieuw publiek zullen gaan trekken lijkt me wat te optimistisch. Het grote publiek trek je enkel met successen. Zo zijn de Amerikanen zich in het wielrennen gaan interesseren door Armstrong’s tour prestaties. Het enige dat je nog extra kan doen is koersen lokaal organiseren.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.