Movistar, Astana, Trentin, Tour de l’Avenir, Lance Armstrong

zaterdag 18 augustus 2018 om 20:00
Movistar, Astana, Trentin, Tour de l’Avenir, Lance Armstrong

foto: Sirotti

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder meer over de Cyclassics-selecties van Movistar en Astana, de nieuwe kampioenstrui van Matteo Trentin en een blamage in de Tour de l’Avenir.

Movistar trekt met Barbero naar Hamburg

Het Spaanse Movistar zal de EuroEyes Cyclassics in Hamburg aanvatten met Carlos Barbero en José Joaquin Rojas als snelle mannen. Met name naar Barbero moet worden uitgekeken, want de 27-jarige Spanjaard won onlangs nog een etappe in de Vuelta a Burgos.

Het Spaanse tweetal krijgt gezelschap van een contingent aan klimmers, bestaande uit Marc Soler, Ruben Fernández, Winner Anacona en Rafael Valls. Antonio Pedero maakt de selectie compleet. De EuroEyes Cyclassics staat morgen op het programma. Lees in onze uitgebreide voorbeschouwing wie de grootste kanshebbers zijn!


Astana rekent op Lutsenko in Duitsland

Waar Movistar rekent op Barbero, legt Astana zijn eieren in het mandje van Alexey Lutsenko. De 25-jarige Kazach – dit jaar al winnaar van de Ronde van Oman én een etappe in de Ronde van Oostenrijk – krijgt het gezelschap van Moreno Moser, Zhandos Bizhigitov, Bakhtiyar Kozhatayev, Yevgeniy Gidich, Ruslan Tleubayev en Andrey Zeits.


Matteo Trentin showt nieuw tricot
Matteo Trentin mag morgen tijdens de Hamburg Cycliassic voor het eerst in wedstrijdverband zijn nieuwe shirt van Europees kampioen aantrekken. Op Twitter laat hij weten dat hij hiernaar uitkijkt.


Foutje, bedankt
In de Tour de l’Avenir maakte de Italiaan Alberto Dainese vandaag het zegegebaar. Het was hem echter ontgaan dat er nog drie renners voor hem reden.


Oude rivalen herenigd
Lance Armstrong is in Duitsland, waar hij zijn oude rivaal Jan Ullrich een hart onder de riem steekt. “Bid voor Jan. Hij heeft onze hulp nodig”, klinkt het.

Dit artikel delen:

15 Reacties

Cadellie 18 augustus 2018 om 21:32

Super Lance…

mark vv 18 augustus 2018 om 21:45

Wat is het toch een goedzak onze Lance.

Verweggistan 18 augustus 2018 om 22:00

Netjes van Lance dat hij er echt naartoe is gegaan. Wel weer een foto natuurlijk, de wereld moet weten dat Lance mensen helpt. Maar toch, ik had niet verwacht dat hij naar Duitsland zou gaan om te kijken hoe het met Der Jan is.

Sonsbach Allstars 18 augustus 2018 om 22:04

Prachtig. Oprecht altruïsme bestaat nog steeds.

ah-ja 18 augustus 2018 om 22:07

Wordt lekker feestje daar in Duistland, twee junks samen

Stenalic 18 augustus 2018 om 22:56

Tja, ondanks het verschrikkelijke Amerikaanse sentiment en de daarbij behorende vraag hoe oprecht dit allemaal is vind ik het stiekem wel leuk van Lance.

simplex 18 augustus 2018 om 23:03

De actie van Lance zou ik op waarde kunnen inschatten als hier geen of vrijwel geen media aandacht aan zou zijn gegeven. Door Lance dan wel te verstaan!

ah-ja 18 augustus 2018 om 23:21

‘He scared me, he motivated me, he brought out the best in me’ to dope myself and my teammates as much as I could. Mooie woorden Lance.

flores 19 augustus 2018 om 08:28

Weer dezelfde azijnpissers die overal beren op de weg zien. Ze geven zich zelf bloot hoe ze zijn in het dagelijks leven. Ben toch eens een keer positief op iets moois. Ik en velen anderen zouden met jullie niet willen leven. Kruip dan liever onder de grond,als je misschien zoveel tegenslag in het leven heb gehad. Nog een mooie dag vandaag gewenst.

LyndaLid 19 augustus 2018 om 09:13

Like.

Romāns Vainšteins 19 augustus 2018 om 09:42

Volgens mij kan je een dergelijk nikszeggend stukje in willekeurig waar en welke discussie neerplempen en er zijn er altijd wel die denken ‘ja man, ik ook’

Totaal los van het topic overigens want Armstrong mag best Ullrich ‘helpen’ van me hoor.

tendam 19 augustus 2018 om 10:08

Mooie actie van Lance, maar hij kan het ook gewoon in stilte doen natuurlijk. Nergens voor nodig om het zo uit te venten op Instagram.

Birdheart 19 augustus 2018 om 09:14

“Vijanden” in de koers vrienden in het leven. Super om te zien dit

Ik heb een hekel aan goed doen voor de camera. Maar hier liet de media lance ook geen keuze. Jan wordt voor de miljoenste keer vergruisd. Zonder om hem te geven enkel dan sensatie zucht. Lance toont hier dat jan een mens is met gevoel en die menselijke fouten maakt en dat je dan iemand zeker je vrienden steunt.

Voorstel aan de wf redactie, enkel nog berichten over privéleven van mensen als er ook het menselijke deel en hun kant vertelt wordt. Das tenminste eerlijke journalistiek

kielabokki 19 augustus 2018 om 09:59

Als je met een gouden lepel in je reet geboren bent is het lekker makkelijk oordelen.

Wheely 19 augustus 2018 om 10:18

Is toch heel normaal in dit tijdperk dat Lance een foto van hem en Jan op instagram zet. De man gaat gewoon met zijn tijd mee. ;)

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.