Eenkhoorn, Hofstede en Roosen twee jaar langer bij Jumbo-Visma
Eenkhoorn tijdens Omloop Het Nieuwsblad - foto: Cor Vos
Youri IJnsen zaterdag 1 augustus 2020 om 10:01

Eenkhoorn, Hofstede en Roosen twee jaar langer bij Jumbo-Visma

Jumbo-Visma heeft drie aflopende contracten verlengd, melden verschillende bronnen aan WielerFlits. Het gaat om Pascal Eenkhoorn (23), Lennard Hofstede (25) en Timo Roosen (27). Het drietal tekent voor twee seizoenen bij, tot het einde van 2022.

Op 24 november verschijnt de nieuwe winter-editie van RIDE Magazine. Mathieu van der Poel prijkt je op de cover. In ons magazine lees je een uitgebreid verhaal van 10 pagina's met dé smaakmaker van 2023. Bestel nu jouw exemplaar online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met het verlengen van de drie contracten blijven drie coureurs gewaarborgd die bijdragen aan het Nederlandse hart van de WorldTour-formatie. Daarnaast werden er met David Dekker, Gijs Leemreize en Sam Oomen reeds drie nieuwe Nederlandse renners aan boord gehaald.

Drietal vertrekt
Tegenover het verlengen en de komst van de nieuwe mannen, verlaten op hun beurt ook drie Nederlanders het schip. Bert-Jan Lindeman (31), Taco van der Hoorn (26) en Tom Leezer (34) zullen volgend jaar niet meer in het shirt van Jumbo-Visma te bewonderen zijn. Hoe hun toekomst eruit ziet, is onbekend.

Leezer werd ei zo na wereldkampioen in Doha – foto: Cor Vos


Lees ook: Tien opties voor laatste plek Jumbo-Visma

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.