Nieuwe Deense sponsor pronkt tijdens Tour de France op tenue Visma | Lease a Bike
dinsdag 21 mei 2024 om 10:41

Nieuwe Deense sponsor pronkt tijdens Tour de France op tenue Visma | Lease a Bike

Visma | Lease a Bike heeft een nieuw partnerschap aangekondigd met Bygma, een Deense bedrijf dat producten en diensten levert aan professionals in de bouwsector. Het Bygma-logo zal tijdens de komende Tour de France en Tour de France Femmes te zien zijn op de shirts en broeken van het Nederlandse team. Het is nog niet bekend waar op het tenue het logo precies afgedrukt zal worden.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met tweevoudig Tourwinnaar Jonas Vingegaard heeft Visma | Lease a Bike een Deense kopman, maar het team had tot nog toe geen Deense sponsoren. “Bij Bygma zijn we trots om de eerste Deense partner te zijn van Visma | Lease a Bike en deel uit te maken van een succesverhaal,” zegt Klaus Hadsbjerg, CEO van Bygma. “Net als duizenden Denen heeft Bygma het succes van Visma | Lease a Bike gedurende een lange periode gevolgd. Dus toen de kans om te ondersteunen zich voordeed, wilden we deze niet missen.”

Sander Kruis, commercieel directeur van Team Visma | Lease a Bike, is ook enthousiast over het nieuwe partnerschap. “We hebben specifiek gezocht naar Deense partners. Daarom zijn we verheugd om Bygma te verwelkomen als onze eerste Deense partner, die ons enthousiast ondersteunt in onze ambitie om te groeien. Samen streven we ernaar om voorop te blijven lopen. We kijken ernaar uit om samen te werken en onze gedeelde visie te realiseren.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.