Nieuwe eenmansploeg Jens Adams heet Hollebeekhoeve Cycling Team
foto: Hollebeekhoeve Cycling Team
vrijdag 27 december 2019 om 12:56

Nieuwe eenmansploeg Jens Adams heet Hollebeekhoeve Cycling Team

De nieuwe eenmansploeg van Jens Adams heet vanaf 1 januari 2020 Hollebeekhoeve Cycling Team, zo blijkt uit een vandaag uitgegeven perscommuniqué. De hoofdsponsor van de ploeg Hollebeekhoeve – is een zuivelproducent uit Kruibeke.

De Minderhoutenaar moest op zoek naar een nieuwe ploeg toen zijn aflopende contract bij Pauwels Sauzen-Bingoal niet verlengd werd, waarop hij besloot om als eenmansploeg verder te gaan. Zijn aanstaande vertrek had hij niet zien aankomen. “Ik wist dat men het aantal renners in onze ploeg zou reduceren, maar het nieuws kwam totaal onverwacht.”

De 27-jarige Adams kan in 2020 echter rekenen op de financiële steun van Hollebeekhoeve, waardoor hij zijn veldritdroom niet hoeft op te geven. “We kennen Jens allemaal als een doorzetter die al jaren het beste van zichzelf geeft”, zo vertelt het zuivelbedrijf. “Met het Hollebeekhoeve Cycling Team willen we kwaliteit en spektakel bieden.”

‘Smaakmakende prestaties’
Jens Adams: “Ik ben ontzettend tevreden dat ik volgend seizoen de kleuren van het Hollebeekhoeve-team mag verdedigen. Ik waardeer ook hun manier van werken, met oog voor kwaliteitsproducten. Samen gaan we voor smaakmakende prestaties”, aldus Adams, die in Baal voor het eerst zijn nieuwe truitje zal showen in wedstrijdverband.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.