Nieuwe Tridente bij Movistar? Ook Mas gaat voor combinatie Tour-Vuelta

zaterdag 23 mei 2020 om 16:35
Nieuwe Tridente bij Movistar? Ook Mas gaat voor combinatie Tour-Vuelta

foto: Cor Vos

Het ziet er naar uit dat een nieuwe Tridente zich bij Movistar zal laten zien in de grote rondes. Nadat eerder bekend werd dat Marc Soler en Alejandro Valverde gekozen hebben voor de combinatie Tour-Vuelta, laat directeur Max Sciandri weten dat ook Enric Mas zich richt op deze grote rondes.

Het betekent dus dat een ploeg zonder echte kopmannen naar de Giro d’Italia wordt gestuurd.  “We houden het min of meer bij een jonge ploeg voor de Giro”, laat Sciandri weten aan CyclingNews. “Maar we moeten eerst nog maar eens zie hoe echt deze kalender gaat zijn.  Het zal moeilijk worden om die kalender te respecteren met dingen als de accommodatie en de hotels.”

“Hopelijk valt alles snel op zijn plaats”, eindigt hij. “Alejandro Valverde zal van onze kopmannen voor de Tour en de Vuelta kiezen, datzelfde geldt voor Enric Mas.” Opmerkelijk detail: Sciandri heeft het niet over Soler als kopman, die vorige week nog sprak over zijn keuze voor diezelfde grote rondes en zijn ambities als kopman bij Movistar.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.