Niki Terpstra en ploegmaats deze week op ministage in de Oostkantons

Door , dinsdag 28 mei 2019 om 11:44
Niki Terpstra en ploegmaats deze week op ministage in de Oostkantons

Niki Terpstra vertelde eerder al aan WielerFlits dat hij zijn zinnen heeft gezet op deze zomer. Niet alleen in de Tour, maar ook in de maand juni wil hij presteren. Momenteel is de kopman van Total-Direct Energie aan een ministage bezig in de Oostkantons. Vandaag verkent hij de koninginnenrit van de Baloise Belgium Tour.

Zondag reed Terpstra de GP Marcel Kint in het West-Vlaamse Zwevegem. Donderdag staat hij aan de start van het Circuit de Wallonie. Tussen deze twee manches van de Bingoal Cycling Cup door keerde de voormalige Ronde van Vlaanderen- en Parijs-Roubaix-winnaar niet terug naar Noord-Holland, maar last hij een ministage in de Oostkantons in.

Gisteren stond een lange duurtraining in het Duitse Eifelgebergte op het menu. Vandaag verkent Terpstra, samen met ploegmaats Adrien Petit en Pim Ligthart, de Ardennenrit van de Baloise Belgium Tour. Die etappe start en eindigt in Seraing, met onderweg onder meer een zevental bekende Ardennenhellingen.

Morgenavond verplaatsen Terpstra en co zich dan richting Charleroi, de regio waar donderdag de derde manche van de Bingoal Cycling Cup wordt afgewerkt. De eerste proef – de GP Monseré in Roeselare – werd afgelast door stormweer, Bryan Coquard won zondag de GP Marcel Kint.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.