Nocentini bevestigt overstap naar Sporting-Tavira
Foto: Sirotti
dinsdag 29 december 2015 om 12:09

Nocentini bevestigt overstap naar Sporting-Tavira

Rinaldo Nocentini hoeft nog niet noodgedwongen met wielerpensioen. De 38-jarige Italiaan, die naarstig op zoek was naar een nieuwe ploeg omdat zijn contract bij AG2R La Mondiale niet werd verlengd, heeft onderdak gevonden bij het continentale Sporting Clube de Portugal/Tavira.

“Ik kan het niet langer verbergen”, zo reageerde hij tegen de Portugese krant O Jogo op de geruchten die enkele dagen geleden de kop op staken. “Ik ben klaar voor een nieuwe en geweldige ervaring.”

Nocentini verwierf zijn meeste faam in de Tour de France van 2009, toen hij meer dan een week in de gele trui reed. De laatste maanden klopte hij aan bij meerdere ploegen, maar die gesprekken liepen telkens op niets uit.

Nocentini verheugt zich alvast op zijn presentatie. Deze vindt zaterdag plaats in het Stadio José Alvalade voor aanvang van de voetbalwedstrijd tussen Sporting Clube de Portugal en FC Porto. Gezien haar twitterberichten lijkt ook zijn vrouw daar al naar uit te kijken.

RIDE Magazine
2 Reacties
Sorteer op:
29 december 2015 12:21
Geweldig, 38 jaar en hij brengt het alsof hij een wereldtransfer als kopman naar team SKY heeft gemaakt. Liefhebbert dus :p
29 december 2015 13:32
Lekker nog een jaartje kopman zijn in de Ronde van Portugal.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.