Oliver Naesen: “Ze zouden me er niet af krijgen”
foto: Cor Vos
zaterdag 23 maart 2019 om 18:24

Oliver Naesen: “Ze zouden me er niet af krijgen”

Oliver Naesen zei al een aantal weken dat hij in goede vorm verkeerde, maar bewees het zaterdag ook met een tweede plaats in La Primavera: “Ik zei in mijn oortjes op de Poggio en de Cipressa al een paar keer dat ik heel goed was. Het was daar hard rijden, maar ik voelde dat ze me er niet af zouden krijgen.”

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
De Belg wist niet hoe hij de wedstrijd wel had moeten winnen. Hij twijfelde te veel of hij aan moest vallen of niet en dus gokte Naesen op zijn sprint: “Ik was uiteindelijk een maatje te klein in de sprint, helaas. Ik had kunnen winnen door erover te komen. Mijn verstand wist dat, maar de benen wilden niet meer. Het is mijn eerste podium in een monument en dat is fantastisch.”

Het vertrouwen dat de AG2R La Mondiale-coureur al had, neemt de coureur mee naar de volgende weken, waarin de Vlaamse klassiekers weer van start gaan. ” Dit geeft hoop voor de komende weken, maar ik ben al blij met wat het nu is”, concludeert hij tevreden.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.