Olympia’s Tour blij met ‘sterk en evenwichtig deelnemersveld’
Foto: Marcel Koch
vrijdag 23 september 2016 om 12:55

Olympia’s Tour blij met ‘sterk en evenwichtig deelnemersveld’

De organisatie van Olympia’s Tour is tevreden met de kracht van het deelnemersveld van de komende editie, die dinsdag van start gaat. “Dit deelnemersveld is sterker dan we de afgelopen jaren hebben gezien en ook evenwichtiger”, zegt organisator Thijs Rondhuis. “We kijken ernaar uit om de wereldtoppers van morgen aan het werk te zien in Nederland.”

Olympia’s Tour gaat dit jaar verder als beloftenkoers en daarom was het even afwachten wat de gevolgen zouden zijn voor het deelnemersveld. De organisatie concludeert dat in aanloop naar het WK in Qatar de wereldtop in de beloftencategorie heeft besloten om naar Nederland te komen om daar de strijd aan te gaan met de beste beloften van ons land.

In totaal staan er 23 ploegen aan de start, waaronder negen nationale teams. Olympia’s Tour begint dinsdag met een ploegentijdrit in Hardenberg.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
23 september 2016 13:29
Dus.. wie doen er allemaal mee?
23 september 2016 13:41
Linkje naar de startlijst lijkt me inderdaad wel handig...
23 september 2016 13:57
Een deelnemerslijst is nog niet beschikbaar volgens mij, alleen de lijst met ploegen:
http://www.olympiastour.eu/index.php/teams-2016
23 september 2016 14:02
tja. gedevalueerd naar beloftenkoers en ze zien het als een soort promotie.
23 september 2016 14:25
Pronken met een goede deelnemerslijst en er geen eentje plaatsen. Opvallend.

@hierboven dit kan best een vooruitgang zijn. Die beloftenteams van landen kunnen met hun toppers starten. Altijd beter als de Nederlands continentale ploegen zoals eerder. Dan heb je niveau topcompetitie. Dan is dit gewoon beter en mooier. In het kader van. Die wint nu in de world tour, maar won ooit ook Olympias tour.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.