Omer Goldstein, Simon Yates, Elia Viviani
foto: Sirotti
zaterdag 23 juni 2018 om 20:00

Omer Goldstein, Simon Yates, Elia Viviani

In de rubriek WielerFlits Kort bundelt WielerFlits al het nieuws dat de site nog niet gehaald heeft. Vandaag onder andere over het Israëlisch kampioenschap tijdrijden, Simon Yates en het indrukwekkende seizoen van Elia Viviani.

Goldstein wint Israëlisch kampioenschap tijdrijden

Omer Goldstein heeft vanochtend het Israëlisch kampioenschap tijdrijden op zijn naam geschreven. De coureur van Israel Cycling Academy verwerkte het 28 kilometer lange parcours in 35 minuten en 28 seconden. Daarmee bleef hij Aharon Hitman acht seconden voor. Yuval Ben-Mordechay eindigde als derde. Goldstein neemt de trui over van ploegmaats Guy Sagiv.


Simon Yates maakt eenmalig uitstapje naar Formule 1-baan

Simon Yates geniet momenteel van een korte vakantie na een succesvolle Giro, waarin hij meerdere etappes op zijn naam schreef en pas in de laatste dagen de roze leiderstrui af moest staan, alvorens hij zich gaat focussen op het tweede deel van zijn seizoen. Op de Twitter van zijn ploeg worden een aantal foto`s gedeeld waarop Yates zich lijkt te amuseren op het Formule 1-circuit in Frankrijk.


Elia Viviani renner met meeste UCI-zeges in 2018

Elia Viviani boekte vanmiddag alweer zijn twaalfde zege van het seizoen in de Adriatica Ionica Race door Giacomo Nizzolo en Álvaro José Hodeg te kloppen. Eerder won de Italiaan al vier etappes in de Giro, een etappe in de Dubai Tour en een etappe in de Tour Down Under. Met deze twaalf zeges is Viviani de meest winnende coureur van 2018. De Italiaan wordt door een aantal coureurs in de nek gehegen. Zo heeft Alejandro Valverde al elf keer gewonnen dit seizoen en is ook Dylan Groenewegen met negen seizoenszeges dit jaar goed op dreef.

RIDE Magazine
1 Reacties
Sorteer op:
23 juni 2018 20:05
Simon amuseerde zich? Vast wel. Hij fietste ook. Hij legde het betreffende F1 rondje af in 7 minuten en nog wat.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.