Ondanks val in Nokere Koerse start Bouhanni in Milaan-San Remo
Nacer Bouhanni - Foto: ASO
donderdag 21 maart 2019 om 09:25

Ondanks val in Nokere Koerse start Bouhanni in Milaan-San Remo

Niet alleen Mathieu van der Poel en Floris Gerts kwamen gisteren ten val tijdens Nokere Koerse, ook Nacer Bouhanni maakte kennis met het asfalt. Voor de Fransman valt de schade echter mee. “Hij kan starten in Milaan-San Remo”, meldt ploegbaas Cédric Vasseur aan L’Equipe.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!
Het enfant terrible van Cofidis kwam gisteren op goed negen kilometer van de aamkomst op Nokereberg ten val in een bocht. Hij greep naar zijn schouder, maar uiteindelijk bleek de schade voor de Fransman mee te vallen.

Bouhanni kon zijn weg vervolgen en werd 51ste op Nokereberg op een goede minuut van winnaar Cees Bol. Belangrijker: Bouhanni is ook nog altijd een van de speerpunten van Cofidis in Milaan-San Remo, zo maakte Vasseur de avond na de koers duidelijk.

In La Primavera pakt Cofidis uit met een Frans-Belgisch zevental. Bouhanni, in 2016 al eens vierde in Milaan-San Remo, zal komende zaterdag het kopmanschap delen met landgenoot Christophe Laporte.

Selectie flag-fr Cofidis voor flag-it Milaan-San Remo (23 maart)
flag-fr Nacer Bouhanni
flag-fr Christophe Laporte
flag-fr Cyril Lemoine
flag-fr Julien Simon
flag-be Kenneth Vanbilsen
flag-be Bert Van Lerberghe
flag-be Zico Waeytens

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.