Vuelta 2020: Ook Kenny Elissonde en Michal Golas niet meer van start
© Cor Vos
woensdag 28 oktober 2020 om 13:11

Vuelta 2020: Ook Kenny Elissonde en Michal Golas niet meer van start

Eerder vandaag meldden we al dat Tom Dumoulin niet meer van start gaat in de Ronde van Spanje. Maar Dumoulin is niet de enige opgever. Ook Trek-Segafredo (Kenny Elissonde) en INEOS Grenadiers (Michal Golas) verliezen een pion.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Elissonde maakte gisteren nog deel uit van de kopgroep in de zevende etappe en finishte uiteindelijk als negende in Villanueva de Valdegovia. Maar de Fransman is ondertussen geveld door darm- en maagklachten. Voor Trek-Segafredo is Elissonde de tweede uitvaller in deze Vuelta, nadat Matteo Moschetti dinsdag buiten tijd de finish bereikte.

INEOS Grenadiers verliest vandaag een tweede renner, nadat Brandon Rivera het einde van de tweede rit niet haalde. Michal Golas stapte in Logroño niet meer op de fiets. “Om familiale redenen moet hij snel terug naar huis in Polen”, liet Team INEOS weten via haar sociale media. Dat brengt het aantal opgaves in deze Vuelta nu op 19.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.