Opmerkelijk: Tom Pidcock duikt fontein in om af te koelen na snikhete Tourrit
zondag 17 juli 2022 om 20:08

Opmerkelijk: Tom Pidcock duikt fontein in om af te koelen na snikhete Tourrit

Tom Pidcock heeft in zijn interviews wel eens de lachers op zijn hand, maar ook met zijn acties weet hij mensen aan het lachen te brengen. Zo dook de ritwinnaar van de etappe naar Alpe d’Huez zondag een fontein in in Carcassonne om af te koelen.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

De temperatuur tikte zondag de 40 graden aan tijdens de etappe van Rodez naar Carcassonne. Van te voren werden al wat regels omtrent de bevoorrading al versoepeld en onderweg haalden renners en ploegen alles uit de kast om koel te blijven.

Maar Tom Pidcock had na de finish een ander plan. De coureur van INEOS Grenadiers stapte uit de ploegbus en sprong zo een fontein in die in de buurt stond. Een creatieve en snelle manier om verkoeling te zoeken!

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.