Oud-winnaar Tiesj Benoot start niet in Strade Bianche

maandag 1 maart 2021 om 17:44
Oud-winnaar Tiesj Benoot start niet in Strade Bianche

foto: LaPresse (archief)

Geen Tiesj Benoot op de startlijst van Strade Bianche komende zaterdag. Team DSM laat de winnaar van 2018 buiten de selectie voor de Italiaanse gravelklassieker, omdat Benoot Parijs-Nice rijdt. Alle pijlen zijn gericht op de Franse kopman Romain Bardet die in 2018 tweede werd, achter Benoot.

“De vooruitzichten voorspellen een natte dag voor zaterdag, wat van de editie van dit jaar een epische dag kan maken”, voorspelt ploegleider Luke Roberts. “We gaan met een gemotiveerde ploeg voor een goed resultaat. We hebben Romain die voor het eerst sinds zijn tweede plaats weer start in Strade Bianche, nadat hij het goed deed op de kasseien van de Omloop Het Nieuwsblad afgelopen weekend.”

“Veldrijder Joris Nieuwenhuis en oud-mountainbiker Chris Hamilton weten ook hoe ze moeten bewegen op de gravelwegen. Hun doel is om het lang uit te houden, zodat we opties hebben om uit te spelen”, aldus Roberts. De steun binnen Team DSM komt van Thymen Arensman, Romain Combaud, Martijn Tusveld en Kevin Vermaerke.

Selectie Team DSM voor Strade Bianche 2021 (6 maart)
flag-nl Thymen Arensman
flag-fr Romain Bardet
flag-fr Romain Combaud
flag-au Chris Hamilton
flag-nl Joris Nieuwenhuis
flag-nl Martijn Tusveld
flag-us Kevin Vermaerke

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.