dinsdag 12 juli 2022 om 07:49

Patrick Lefevere krijgt wat hij verdient – WIELERFLITS UPDATE #12

Video Het hoge woord is er officieel uit: Soudal is vanaf 2023 voor minstens vijf jaar de hoofdsponsor van de ploeg van Patrick Lefevere. “Het moest voor mij een overeenkomst zijn voor vijf jaar, anders hoefde het voor mij niet meer”, zegt de teammanager in gesprek met Nico Dick in deze WielerFlits Update.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Met het sponsorcontract van vijf jaar kan hij rustig gaan verder bouwen aan een ploeg die een grote ronde kan winnen. Het liefst met Remco Evenepoel.

Bij Jumbo-Visma heerste ook een opgewekte sfeer op de rustdag. Het team van Jonas Vingegaard, Primoz Roglic en Wout van Aert staat weliswaar tweede in het klassement (Vingegaard op +39 seconden), maar volgens ploegmanager Richard Plugge staat geletruidrager Tadej Pogacar volledig onder druk. Verslaggever Raymond Kerckhoffs ging langs en peilde de stemming.

Beluister de podcast hier:


De WielerFlits Update is ook te beluisteren als podcast
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.