Peter Sagan voert BORA-hansgrohe aan in Milaan-San Remo
foto: Cor Vos (archief)
donderdag 6 augustus 2020 om 14:46

Peter Sagan voert BORA-hansgrohe aan in Milaan-San Remo

Peter Sagan stond al tweemaal op het podium van Milaan-San Remo, maar de Slowaak wist nog nooit te zegevieren in La Primavera. De drievoudig wereldkampioen krijgt aankomende zaterdag weer een kans namens BORA-hansgrohe.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Sagan werd al eens tweede in 2013 en 2017, maar moest toen in een sprint nipt zijn meerdere erkennen in Gerald Ciolek en Michał Kwiatkowski. De renner van BORA-hansgrohe heeft inmiddels alweer twee wedstrijden gereden sinds de coronabreak. In Strade Bianche haalde Sagan de eindstreep niet, in Milaan-Turijn finishte hij als vierde.

De 30-jarige machtssprinter krijgt zaterdag het gezelschap van vijf ploeggenoten. Felix Großschartner won onlangs nog de openingsetappe van de Ronde van Burgos en kan wellicht een hoofdrol vertolken op de Cipressa en de Poggio. Cesare Benedetti, Marcus Burghardt, Oscar Gatto en Daniel Oss zullen normaal gesproken in dienst rijden van Sagan.

Voorbeschouwing Milaan-San Remo 

Selectie flag-de BORA-hansgrohe voor flag-it Milaan-San Remo 2020
flag-it Cesare Benedetti
flag-de Marcus Burghardt
flag-it Oscar Gatto
flag-at Felix Großschartner
flag-it Daniel Oss
flag-sk Peter Sagan

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.