Pidcock omringd door De Plus in Strade Bianche, Vlasov en Higuita bij BORA-hansgrohe
foto: Cor Vos
vrijdag 3 maart 2023 om 08:38

Pidcock omringd door De Plus in Strade Bianche, Vlasov en Higuita bij BORA-hansgrohe

Tom Pidcock heeft een ijzersterke INEOS Grenadiers-ploeg rond zich in Strade Bianche. De Britse kopman heeft onder meer tweevoudig Strade-winnaar Michal Kwiatkowski, de Belg Laurens De Plus en klimmer Carlos Rodriguez aan zijn zijde.

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Naast Kwiatkowski en De Plus zorgt ook Brandon Rivera voor ervaring in het zevental van INEOS Grenadiers. Pidcock (23 jaar), Rodriguez (22), Ben Tulett (21) en Magnus Sheffield (20) zorgen voor de talentvolle inbreng in de Toscaanse grindklassieker.

Pidcock staat voor de tweede keer aan de start van Strade Bianche. In 2021 debuteerde hij met een vijfde plaats in de straten van Siena.

Bij BORA-hansgrohe worden enkele klimmers en heuvelspecialisten naar Italië gestuurd. Aleksandr Vlasov en Sergio Higuita lijken als kopmannen uitgespeeld te worden. Ide Schelling zorgt voor de Nederlandse inbreng in de selectie. Lennard Kämna en Patrick Konrad moeten dit werk ook goed aankunnen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.