Pieter Serry twee jaar langer bij Deceuninck-Quick-Step

maandag 5 augustus 2019 om 16:36
Pieter Serry twee jaar langer bij Deceuninck-Quick-Step

foto: Cor Vos

Pieter Serry blijft Deceuninck-Quick-Step trouw. De Belg is mondeling overeengekomen om zijn aflopende contract met twee seizoenen te verlengen, bevestigen bronnen aan WielerFlits.

De 30-jarige Serry kon ook naar andere ploegen overstappen, onder meer het Franse Cofidis toonde interesse in de trouwe knecht van Deceuninck-Quick-Step. Ondanks die interesse heeft Serry besloten bij de ploeg van manager Patrick Lefevere te blijven.

De renner uit Maria-Aalter, momenteel actief in de Ronde van Polen, rijdt al sinds 2013 in dienst van Deceuninck-Quick-Step, en diens voorgangers. Namens de Belgische WorldTour-ploeg startte hij al in tien grote rondes, waarvan hij er acht finishte. Eerder dit jaar reed hij al Giro en later deze maand staat de Ronde van Spanje op het programma. Opvallende statistiek: Serry stond nog nooit aan de start van de Tour de France.

Bij Deceuninck-Quick-Step is het momenteel een komen en gaan van renners. Eerder vandaag werd bekend dat Italiaan Elia Viviani en zijn landgenoot Fabio Sabatini de ploeg gaan verlaten voor een nieuw avontuur bij Cofidis.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

Headlines

Materiaalzone

Populair