Ploeg Marianne Vos verder als vrouwenploeg CCC

donderdag 6 september 2018 om 21:33
Ploeg Marianne Vos verder als vrouwenploeg CCC

foto: SWpix

WaowDeals, de ploeg van Marianne Vos, gaat verder als de vrouwenploeg van CCC. De Nederlandse vrouwenploeg gaat een overeenkomst aan van drie jaar met het Poolse schoenen- en tassenbedrijf met een optie voor nog eens twee jaar.

“We zijn buitengewoon content met deze ontwikkeling. Deze stelt ons in staat nog verder te professionaliseren en grote sportieve ambities waar te maken”, zegt teammanager Eric van den Boom in het persbericht van de ploeg.

“We krijgen een Poolse sponsor en naamgever, maar behouden onze identiteit en structuur waarmee we al vele jaren succesvol zijn in het vrouwenwielrennen. De wortels van de ploeg blijven dus in vruchtbare, Nederlandse aarde. Wel zal de ploeg een internationaal karakter krijgen met een mix van toprensters en aanstormende talenten, iets waar de ploeg groot mee is geworden. Op dit moment zitten contractbesprekingen in een afrondende fase.”

“Onze ploeg wordt in feite de vrouwentak. De look and feel van beide zullen gelijk zijn. En waar mogelijk gaan we voor synergie. Hoe we maximaal van elkaar kunnen profiteren, moet zich nog uitkristalliseren. De komende tijd gaan we in gesprek met onze nieuwe collega’s om te zien wat mogelijk is.”Het teammanagement is nog in gesprek met WaowDeals over een eventuele verdere samenwerking.
Dit artikel delen:

7 Reacties

petoi 6 september 2018 om 22:16

Hoezeer ik meer berichten over vrouwenwielrennen toejuich,
Twee artikelen over hetzelfde nieuws niet 1 teveel?

kielabokki 6 september 2018 om 22:26

Schoenen- en tassenbedrijf dat vrouwen gaat sponsoren. Die zouden toch leuke dingetjes kunnen verzinnen voor dames die wielrennen (gaan) volgen.

Stenalic 7 september 2018 om 00:17

Wauw, lekker bezig kerel.

kielabokki 7 september 2018 om 14:47

Er is niks voor nodig, lekker happen kerel.

Sephiroth 7 september 2018 om 06:56

Mooi voor het vrouwen wielrennen, meer gecombineerde teams I enkel goed voor de groei van het vrouwenwielrennen.

platteprijs 7 september 2018 om 08:43

Houdt de ploeg een Nederlandse licentie?

SteelHorseCowboy 7 september 2018 om 10:48

De Poolse aarde is minstens zo vruchtbaar als de Nederlandse. Bodemkundig gezien.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.