Ploeg van Nicky Degrendele krijgt BinckBank als hoofdpartner

Ploeg van Nicky Degrendele krijgt BinckBank als hoofdpartner

foto: BEAT Cycling Club

dinsdag 9 juli 2019 om 13:30

BEAT Cycling Club heeft in BinckBank een nieuwe partner gevonden. De online beleggingsbank gaat per direct een strategisch partnership aan met de Nederlandse continentale formatie. Het getekende contract loopt tot eind 2021, met de ambitie om daarna door te gaan. De ploeg blijft ‘gewoon’ BEAT Cycling Club heten.

Volgens manager Geert Broekhuizen liggen BEAT en BinckBank veel op dezelfde lijn. “BinckBank denkt buiten bestaande kaders, heeft de ambitie om te groeien binnen het wielerdomein en wil iedere liefhebber en beoefenaar van de wielersport raken. En dat treft: BEAT is ook vernieuwend én ambitieus. Wij hebben als doel de wielersport blijvend te veranderen door middel van onze vernieuwende clubstructuur”, aldus Broekhuizen.

Volgende stappen
Dat BinckBank instapt bij BEAT als hoofdpartner, betekent dat de ploeg meer financiële mogelijkheden krijgt. De formatie is op de baan wereldtop en heeft een continentale wegploeg die wil groeien, op termijn naar het ProContinentale niveau. “Om volgende stappen te zetten in de ontwikkeling van de club hebben we een partnerstructuur opgezet, waardoor we een selecte groep strategische en toonaangevende partners aan BEAT kunnen verbinden. BinckBank is hierin de eerste hoofdpartner die haar vertrouwen uitspreekt en zich langdurig verbindt aan onze club”, vervolgt Broekhuizen.

Martijn Budding won dit jaar de Tour of Rhodes – foto: Nassos Triantafyllou

Eigenzinning
Namens BinckBank is marketingmanager Jon Thissen blij met de nieuwe samenwerking. “Het unieke karakter van BEAT sluit aan bij onze waarden en wij zijn ook een tikkeltje eigenzinnig. Daarnaast zijn we met onze financiële expertise in staat om BEAT te ondersteunen met onze kennis om zo de nieuwe financiële en duurzame structuur verder uit te bouwen”, laat Thissen weten. 

BinckBank is als hoofdsponsor van de BinckBank Tour en de E3 BinckBank Classic ook al actief in het wielrennen. Daarnaast werd het vorige week partner van Team Sunweb.

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.