Ploegleider Enrico Gasparotto overtuigd dat Tadej Pogacar bevreesd is voor zijn kopman van BORA-hansgrohe
foto: Cor Vos
vrijdag 17 mei 2024 om 15:13

Ploegleider Enrico Gasparotto overtuigd dat Tadej Pogacar bevreesd is voor zijn kopman van BORA-hansgrohe

Tadej Pogacar rijdt al sinds dag twee van de Giro in de roze leiderstrui van de Italiaanse rittenkoers. Tot nog toe is de Sloveen zonder enige kleerscheuren de ritten doorgekomen en geniet hij een voorsprong van 2 minuten en 40 seconden op nummer twee Daniel Martínez. Toch denkt ploegleider Enrico Gasparotto dat de Sloveen zijn kopman met argusogen én enige vrees bekijkt.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Ik probeer elk interview van Pogacar te volgen”, aldus de ploegleider van BORA-hansgrohe in gesprek met GCN Racing. “Volgens mij kijkt hij al naar Martínez. In de interviews probeer ik achter de regels te lezen. Ja, ik denk dat hij zeker naar Martínez kijkt. We zullen het van dag tot dag zien”, besluit een optimistische Gasparotto.

Volgens Gasparotto heeft Pogi Martínez dus al stevig op zijn radar en ziet de man in het roze de Colombiaan als een serieuze bedreiging. De Sloveen heeft al meerdere keren aangegeven respect te hebben voor zijn concurrenten, maar Gasparotto denkt dat er in dit geval meer aan de hand is. Via kan de uitspraak van de Zwitserse ploegleider op de nodige verbaasde reacties rekenen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.