‘De grote drie in het veldrijden? Eerder grote twee-en-een-half’
foto: Cor Vos
zondag 8 januari 2023 om 19:30

‘De grote drie in het veldrijden? Eerder grote twee-en-een-half’

Podcast In de nieuwe aflevering van de WielerFlits Podcast bespreken de heren het wielernieuws van deze week. Zo zijn de wildcards voor de Tour uitgedeeld, is er volop aandacht voor het veldrijden en horen we een interview met Merijn Zeeman. Luister hem nu!

De nieuwe edtie van RIDE Magazine is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Het is alweer januari en dus maken Maxim en Youri zich langzaam op voor een reis naar Spanje. Niet om te genieten van de ijskoude cerveza’s of de heerlijke voorjaarszon, maar om verhalen te maken op de verschillende ploegenpresentaties die daar plaatsvinden. De heren gaan langs bij Soudal Quick-Step, Alpecin-Deceuninck, Lotto Dstny en livestreamen exclusief de presentatie van Team DSM.

Tenslotte komen ook in deze aflevering de vaste rubrieken weer voorbij, zoals het best gelezen bericht en de stelling van de week. Veel luisterplezier!

Spoorboekje

01:11 – Tour-wildcard voor Uno-X
23:04 – Best gelezen bericht van de week: Van der Poel senior over Van der Poel junior
24:27 – Van der Poel versus Van Aert, maar waar staat Pidcock?
38:38 – Cameron Mason, het crosstalent uit Schotland
44:28 – Stelling van de week: Wilco Kelderman in dienende rol naar Giro d’Italia
48:22 – Merijn Zeeman over Wilco Kelderman


Luister hierboven naar de podcast en abonneer je via je favoriete podcastapp.
iTunes
Spotify
RSS-feed

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.