Podcast: Nederlands succes in de Eneco Tour

vrijdag 14 augustus 2015 om 12:00
Podcast: Nederlands succes in de Eneco Tour

WielerFlits bespreekt elke week het laatste en opmerkelijkste wielernieuws in de WielerFlits Podcast.

De WielerFlits Podcast keert terug van een lange zomerstop. In deze aflevering staan we uitgebreid stil bij het Nederlandse succes in de Eneco Tour en de beloftevolle talenten die momenteel stagelopen bij verschillende WorldTour-ploegen.

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggevers Youri IJnsen en Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (25,6 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Dit artikel delen:

3 Reacties

boomcie 14 augustus 2015 om 12:38

Ik wil niet vervelend doen, maar is het echt onmogelijk om Emile te vervangen? Zijn presentatietalent is quasi onbestaande, zijn stem is zeer onaangenaam en ik heb ook niet het gevoel dat hij de status van wielerliefhebber overstijgt, laat staan het predicaat van wielerkenner verdient.

LinusGerdemann 14 augustus 2015 om 14:14

Totaal niet mee eens. Wat Emile hier doet is razend knap. Een gesprek leiden met twee mensen via een skype/telefoonverbinding en dat heel natuurlijk doet verdiend alle complimenten. Ik zie alleen de meerwaarde van Youri niet zo zitten. Maxim is heel kundig, geeft goede analyses en nu krijg je een paar keer dat Youri er tussendoor wil komen, vervolgens maxim wel laat uitpraten en dan in feite vervolgens weinig toevoegt aan het gesprek. Beter doorgaan met Maxim en Emile.

simplex 14 augustus 2015 om 23:14

@ LinusG en boomcie (je hoeft echt niet vervelend te doen ;) ), maar ik beleef dit wat anders . Dit zijn drie mensen met grote liefde voor en kennis van de wielersport die voor de journalistiek en media zijn opgeleid en hier hun beroep van willen maken.
Zie de verschenen podcasts als online (dwz. voor vele lezers/luisteraars) bijpraten over de meest actuele en opvallende wielergebeurtenissen en gelukkig dus vooral vanuit de koersen.
Voor de echte kenners die hier dagelijks posten zal dit wellicht wat minder toevoegen? So what, niet alles hoeft hier en plein public gedeeld of al dan niet gewaardeerd (+1 e.d.) te worden.
Emile is een gewaardeerd radio/tv journalist en juist zijn stem en accent horen bij het wielrennen. Hij leidt de gesprekken in en via vragen en opmerkingen hoor je ze als wielerliefhebbers met elkaar naar buiten naar ons internet luisteraars aardig babbelen over de wielersport/feiten en zeker hun mening daarover. Daar is Wielerflits immers voor!

Maxim en Youri zijn ook liefhebbers met inhoud en ook maakt stemgeluid niets uit. De opmerking van LinusG dat de twee- en nu voor het eerst driespraak incl. Youri niet juist verloopt heb ik nergens bemerkt.

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.