Podcast: Ster ZLM Toer, NK en ASO vs. UCI

maandag 22 juni 2015 om 13:56
Podcast: Ster ZLM Toer, NK en ASO vs. UCI

WielerFlits bespreekt elke week het laatste en opmerkelijkste wielernieuws in de WielerFlits Podcast.

In deze podcast een terugblik op de Ster ZLM Toer waar de eindzege ging naar Andre Greipel en Moreno Hofland zijn tweede rizege van het seizoen boekte. Ook een voorbeschouwing op het NK tijdrijden en NK weg, het Deense dopingrapport en de strijd tussen ASO en UCI.

De podcast met freelance journalist en wielerliefhebber Emile Vaessen en WielerFlits-verslaggever Maxim Horssels is hieronder te beluisteren via Soundcloud.

Klik hier om de aflevering als mp3 te downloaden (18,5 MB). Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via iTunes of met deze RSS-feed via andere podcast-apps.

Dit artikel delen:

1 Reactie

Youri IJnsen 22 juni 2015 om 15:12

Interessant NK op komst bij de profs. Renners als Terpstra, Langeveld, Ligthart en Wippert moeten de krachten bundelen tegen de blokken van Lotto-Jumbo en Roompot. NK blijkt altijd een lastige wedstrijd voor TLJ. Laatste keer dat ze wonnen is alweer van 2009 geleden (Moerenhout). Wat TLJ wel in het voordeel spreekt, is dat ze maar een échte kopman hebben. Moreno Hofland is de te kloppen man en zal het hele team als steun krijgen gezien zijn recente prestaties.

Toch verwacht ik ook het nodig van Jo Piels. Rijden min of meer een thuiswedstrijd. Elmar Reinders zal zich hoe dan ook willen laten zien in zijn woonplaats. Mijn dark horse voor zondag is Jeff Vermeulen!

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.