Pogacar blikt nog een keer terug op de Tour: “We mogen heel blij zijn”
foto: Cor Vos
maandag 24 juli 2023 om 14:54

Pogacar blikt nog een keer terug op de Tour: “We mogen heel blij zijn”

Tadej Pogacar begon met de nodige vraagtekens aan de Tour de France door zijn polsblessure, maar slaagde erin om eindwinnaar Jonas Vingegaard meer dan twee weken lang het vuur aan de schenen te leggen. De Sloveen eindigde uiteindelijk op plek twee en kon twee ritzeges op zijn palmares bijschrijven. Reden tot tevredenheid, vindt de Sloveen.

De nieuwe Tourspecial van RIDE Magazine is een must-have voor echte wielerfans! Onze nieuwe 236 pagina’s dikke zomer-editie is de meest complete Tourgids van deze zomer en staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Tadej Pogacar, Remco Evenepoel, Fabio Jakobsen, Gio Lippens, Christian Prudhomme en Charlotte Kool. Verzeker je van een heerlijke sportzomer en bestel hem nu online voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

“Deze Tour de France kende de nodige ups en downs, maar ik denk dat we blij mogen zijn met hoe het is gegaan. Niet alleen met de goede resultaten, maar ook met de sfeer in de bus elke ochtend. Daar heb ik erg van genoten en maakte deze Tour voor mij erg bijzonder”, aldus Pogacar. “De fans thuis hebben een mooie show gekregen van de renners.”

Voor Pogacar zelf maakte zijn ritzege op Le Markstein uiteindelijk een groot verschil. “Door die ritzege beëindig ik deze Tour de France op een high. Met vertrouwen kan ik nu weer vooruitkijken. Ik kom zeker terug naar de Tour om te winnen.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.