Primož Roglič kent goede dag in Tirreno-Adriatico

zaterdag 16 maart 2019 om 18:58
Primož Roglič kent goede dag in Tirreno-Adriatico

Primož Roglič was na afloop van de vierde etappe in de Tirreno-Adriatico tevreden met zijn optreden. De Sloveen plaatste op de slotklim een machtige aanval, die uiteindelijk werd beloond met een tweede plaats en tijdwinst op enkele concurrenten voor de eindzege.

 “Het was een lange, zware etappe”, vertelt de kopman van Jumbo-Visma op de website van zijn ploeg. “Natuurlijk wil je altijd winnen, maar tweede is ook niet slecht. Ik doe goede zaken voor mijn klassement en neem kostbare tijd op veel concurrenten. Je moet natuurlijk blijven waken voor een mindere dag, maar mijn vorm is goed en ik ga er alles aan doen om deze Tirreno te winnen. De ploeg is heel sterk en iedereen doet zijn werk perfect.”

Ook Addy Engels zag zijn ploeg goede zaken doen. Tevreden trekt hij zijn conclusies na een prima dag: “Wat Primož vandaag liet zien, is heel erg sterk. Als je ziet hoe hij die aanval plaatst, betekent dat dat hij nog overschot had. Primož is dik in orde en weet wanneer hij zijn inspanningen moet plaatsen. We staan er goed voor.”

Dit artikel delen:

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.