RadioShack contracteert Rosseler en denkt aan Landis
woensdag 26 augustus 2009 om 10:49

RadioShack contracteert Rosseler en denkt aan Landis

Team RadioShack heeft al één van de gewenste Belgen voor het voorjaar binnen. Sebastien Rosseler komt over van Quick-Step en tekent voor twee jaar. Daarnaast is Gert Steegmans dicht bij een overeenkomst en, opvallend, zegt Lance Armstrong niet onwelwillend te zijn over een terugkeer van dopingzondaar Floyd Landis bij zijn team.

De 28-jarige Rosseler vertrekt na vijf jaar trouwe dienst bij zijn Belgische werkgever. Zijn landgenoot Steegmans zou ook nadrukkelijk in de belangstelling van RadioShack staan. Het Nieuwsblad meldt dat de ploeg én de renner toegeven noch ontkennen. Later deze week wordt een officieel bericht verwacht omtrent de ploegloze sprinter.

Ook gaan er al een tijdje geruchten dat Floyd Landis, dit jaar weer op de weg na een tweejarige dopingschorsing, terug zou keren bij zijn patron Lance Armstrong. De Amerikaanse kopman van RadioShack vindt dit geen slecht idee. “Ik wil niets uitsluiten,” vertelt hij persbureau Bloomberg. “Het is een geweldige renner met een fantastisch verhaal.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.