Rally Cycling heeft ploeg compleet
Huffman won twee ritten in de jongste Tour of California - foto: Bryn Lennon/Getty Images
woensdag 20 december 2017 om 14:08

Rally Cycling heeft ploeg compleet

Rally Cycling begint 2018 met zestien renners. De nieuwe ProContinental-ploeg – die alleen maar bestaat uit Amerikanen en Canadezen – rekent vooral op kopmannen Rob Britton en Evan Huffman. Brandon McNulty, in 2015 wereldkampioen tijdrijden bij de junioren en dit jaar tweede op de WK U23-tijdrit, maakt in het rode shirt komend seizoen zijn profdebuut.

Voormalig Sky-renner Danny Pate is een van de meest ervaren mannen bij de Amerikaanse ploeg. “Ik ben erg blij dat we komend seizoen een stap hogerop doen”, vertelt hij op het digitale thuis van de ploeg. “Alle renners zijn hongerig om grotere en betere resultaten neer te zetten. Het uitkomen op ProContinental-niveau geeft het hele team meer kansen op een hoger niveau.” De ploeg trok vijf nieuwkomers aan, waaronder Direct Energie-renner Ryan Anderson. Daarentegen verliezen ze met Sepp Kuss wel een van hun grote talenten. De 23-jarige Amerikaan komt in 2018 uit voor het Nederlandse LottoNL-Jumbo.

flag-us Rally Cycling voor 2018
flag-ca Ryan Anderson
flag-us Jesse Anthony
flag-ca Rob Britton
flag-us Robin Carpenter
flag-ca Matteo Dal-Cin
flag-ca Nigel Ellsay
flag-us Charles Bradley Huff
flag-us Evan Huffman
flag-us Colin Joyce
flag-us Ty Magner
flag-us Brandon McNulty
flag-us Kyle Murphy
flag-us Emerson Oronte
flag-us Danny Pate
flag-ca Adam de Vos
flag-us Eric Young

RIDE Magazine
4 Reacties
Sorteer op:
20 december 2017 14:18
had toch een mooie ploeg geweest voor vermeulen, maar helaas...
20 december 2017 14:40
Idd. Maar wel een goed en PCT waardig team.
20 december 2017 15:00
Nu blijven alleen EF of Hagens Berman Axeon nog over; alhoewel Hagens een U23 team wil blijven en dat zou betekenen, dat EF nog de enige optie is of toch nog TLJ.
20 december 2017 22:01
Deze mannen reden smerig hard. Af en toe zo hard dat ik twee x moest knipperen met mn ogen. Op basis van dit lijstje namen ben ik echter niet onder de indruk. Zijn ze van plan om veel in Europa te gaan koersen?

Om te reageren moet je ingelogd zijn.