‘Rasmussen kan al kiezen uit meer dan honderd renners’
woensdag 15 december 2010 om 21:03

‘Rasmussen kan al kiezen uit meer dan honderd renners’

Michael Rasmussen hoeft er niet bang voor te zijn dat hij renners tekort komt bij het samenstellen van zijn nieuwe wielerploeg. Vorige week werd bekend dat Rasmussen samen met zijn privé sponsor volgend seizoen de ploeg Christina Watches opzet. Sinds de bekendmaking van het nieuws regent het aanmeldingen.

Hoewel er eerder over een aantal van 50 sollicitaties gesproken werd lijkt het nu al over het dubbele te gaan. “De financiën bepalen hoeveel en welke renners we onder contract zullen nemen,” vertelde Rasmussen tegen Feltet.dk. Rasmussen mikt op een selectie van 12 tot 14 renners. “We hebben genoeg renners om te starten. Ik denk dat er ongeveer 100 renners contact hebben opgenomen. Het team zal voornamelijk Deense renners bevatten, maar op het moment zijn we de mogelijkheden aan het inventariseren.”

Rasmussen bekende onder meer dat enkele renners van de in problemen geraakte Pegasus-ploeg bij Rasmussen informeerden. De Australische ploeg heeft nog steeds geen licentie voor het nieuwe seizoen.

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.