Raymond Kreder: “Blij met notering in top tien” (video)
zondag 1 maart 2015 om 18:40

Raymond Kreder: “Blij met notering in top tien” (video)

Raymond Kreder was vandaag met een negende plaats de best geklasseerde Nederlander in Kuurne-Brussel-Kuurne. Het koersverloop was in het voordeel van de 25-jarige sprinter. Hij kijkt met tevredenheid terug op de Belgische eendagskoers. “De ploeg hoopte op een top tien klassering en dat is ook gelukt. Dus we kunnen ook tevreden terugkijken op deze koers”, vertelt hij voor de camera van WielerFlits.

Kreder behaalde sportieve revanche. In de slotrit van de Ronde van de Algarve werd hij vorige week nog gedeclasseerd. “Vorige week werd ik uit de uitslag gehaald. Dat wilde ik vandaag rechtzetten en dat is wel goed gelukt”, geeft hij aan. “Tot nu toe is dit wel mijn beste seizoensstart van de afgelopen vier jaar. Ik kan niet beter wensen.”

RIDE Magazine
7 Reacties
Sorteer op:
1 maart 2015 19:58
Waarom werd hij gedeclasseerd?
1 maart 2015 20:04
Met Maxim Horssels hebben jullie een talent rondlopen WF.
1 maart 2015 20:17
Quote:
Waarom werd hij gedeclasseerd?
Hij zou volgens de organisatie onreglementair gesprint hebben en van zijn lijn afgeweken zijn, daarom werd hij teruggezet van plek 3 naar de laatste plek in het peloton. Volgens hemzelf (en de ploeg) gooide hij 'de deur dicht'.
1 maart 2015 21:05
Roompot vind ik nu al leuker dan ik Rabo ooit vond. Vond het gepraat daar altijd te soft. Nu met Boogerd en deze Kreder komt er een realisme naar voren waarmee ze kunnen winnen.
1 maart 2015 21:52
@Michel een realisme waarmee ze kunnen winnen? Winnen lijkt mij niet realistisch voor Roompot. Zeker niet in goed bezette wedstrijden.
1 maart 2015 21:54
@peerke boogerd was jarenlang de rabo dus die snap ik niet helemaal. Tenzij hij toen anders praatte. Leuke sympathieke jongens dat Roompot maar hopelijk wordt het meer dan dat. Start is in ieder geval goed!
2 maart 2015 00:05
Boogerd vond ik altijd wel leuk in pers maar rabo als geheel niet. Blijf erbij dat met realistische dood of gladiolen insteek ze kunnen gaan winnen hier en daar.

Om te reageren moet je ingelogd zijn.