Reacties na Gazet van Antwerpentrofee Essen
zaterdag 12 december 2009 om 18:45

Reacties na Gazet van Antwerpentrofee Essen

Niels Albert heeft na bijna een maand eindelijk nog eens een cross kunnen winnen. Hij kende vandaag opnieuw een goede dag zoals die van in het begin van het seizoen. Na de wedstrijd ving Sporza volgende reacties op van de nummers één, twee en drie.

Niels Albert: “Ik ben nog niet super, maar de vorm is in stijgende lijn. Ik heb vandaag een serieuze inspanning moeten leveren, maar ik wou absoluut één keer winnen dit weekend. Ik wou laten zien dat ik bijna weer de Niels van bij het begin van het seizoen ben. Vandaag was alvast veelbelovend, tegen de kerstperiode zal ik top zijn. Ik heb nu zeven punten voorsprong voor de GvA-trofee, dat begint mooi te worden.”

Sven Nys: “Ik begin stilaan een oldtimer te worden. De cross had voor mij nog een paar ronden langer moeten duren. Niels legde het tempo van bij het begin heel hoog. Voor mij was het toen een kwestie van aanklampen. Pas na een fietswissel kwam ik onder stoom. Ik had hier heel graag gewonnen, jammer. Sinds Asper-Gavere heb ik het gevoel dat de conditie in stijgende lijn is. Ik ben klaar voor de komende weken.”

Zdenek Stybar: “Ik had niet echt een superdag. Albert reed de eerste ronden echt snel en ik zat meteen tien seconden achter. Te veel. Het was wel genieten in deze thuiswedstrijden (Stybar woont in Essen). De fans scandeerden de hele tijd mijn naam. Nu weet ik wat Baal betekent voor Nys.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.