Reacties op doping gebruik Ricco
donderdag 17 juli 2008 om 17:36

Reacties op doping gebruik Ricco

Vanuit verschillende kanten in het peloton is er reactie gekomen op de positieve test van Ricco.

Tankink:
Voor de camera van de NOS zei de rabo-renner dat er in het peloton een anti-Ricco stemming heerst. ,,Als ik hem tegenkom, zou ik hem het liefst in elkaar tremmen”, zei hij in Narbonne. ,,Ik vond hem hiervoor al een etter, maar nu zeker. Er zullen er niet veel zijn die hem in de gevangenis komen opzoeken. Gelukkig heb ik hem gisteren in een afdaling al een klap gegeven”, aldus de Tank over de dopingzondaar van Saunier Duval.

Evans:
“Ik heb een mening over Ricco, maar die ga ik voor mezelf houden. Wat ik zou willen zeggen, zal niet netjes overkomen. Dit is slecht voor het imago van de tour.”

Patrick Clerc (baas van de ASO):
“We blijven herhalen dat we willen dat deze sport zuiver is. Het Franse antidopingagentschap staat vastberaden aan onze zijde. We doen onze ogen open en zijn de strijd aan het winnen. We moeten de goede kant bekijken. Wat we op poten gezet hebben, blijkt te werken.”

Marc Sergeant (ploegmanager Silence-Lotto):
“Of ik dit verwacht had? Wie ben ik om dat te zeggen? Er waren al een tijdje geruchten, maar voor mij is iedereen onschuldig tot het tegendeel bewezen is.”

RIDE Magazine

Om te reageren moet je ingelogd zijn.