Remco Evenepoel ambassadeur Pizza Hut

maandag 8 maart 2021 om 14:39
Remco Evenepoel ambassadeur Pizza Hut

foto: Cor Vos

Remco Evenepoel gaat een samenwerking aan met Pizza Hut. De Belgische afdeling van de pizzaketen heeft de kopman van Deceuninck-Quick-Step ingelijfd als ambassadeur, waardoor hij te zien gaat zijn in meerdere reclames voor het merk. Het gaat om een contract van vijf jaar.

“Als topsporter heb ik langere periodes van focus en discipline, dat vraagt zéér veel inzet. En uiteraard moet ik hierbij letten op wat ik eet”, vertelt Evenepoel. “Maar daarnaast heb ook ik nood aan ontspanning en lekker eten. Dan durf ik al eens een pizza van Pizza Hut bestellen. Bovendien heb ik ook een goed gevoel bij het merk. We hadden goede gesprekken, en ze geloven sterk in mijn sportieve prestaties en dat waardeer ik.”

“Iedereen, ook een atleet zoals Remco, heeft nood aan momenten van ontspanning. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen een gezonde levensstijl en jezelf af en toe verwennen”, zegt Stef Meulemans, CEO van het moederbedrijf van Pizza Hut België. “Daarnaast is Remco gewoon een sympathieke kerel die met beide voeten op de grond staat, een imago dat ook perfect past bij Pizza Hut.”

Dit artikel delen:

2 Reacties

Joachim Agostinho 9 maart 2021 om 09:56

Het nieuws dat je niet wil missen….

Turtlehead 9 maart 2021 om 14:58

Zelden zulk dom PR-geleuter gelezen. Wielrenners zijn -op het zieke af- calorieën-mijders. Pizza hut past heel-heel slecht bij een gezond imago en het beroep van wielrenner heeft daar geen enkel raakvlak mee.

Is allemaal overigens prima. Je mag rotzooi aanbevelen zoveel je wilt. Maar laat dan niet over jouw rug totale flauwekul verkopen.

Betere uitleg: “Remco en zijn privé-entourage verdienen graag zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld (mag ook van Patje, want dat scheelt hem centjes) en Pizzahut maakt graag gebruik van de exposure van één van de meest gehypte jonge topsporters van het land.”

Reactie plaatsen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.